Pedicurepraktijk Nijevoet

Medisch pedicure (nagelregulatie, orthesiologie, diabetische voet, reumatische voet en voetreflexologie)

OPENINGSTIJDEN

ma  09.00-15.00 u.
di  09.00-15.00 u.
wo  09.00-17.00 u.
In mijn praktijk maak ik onder meer gebruik van de producten van ‘Samenwerkende Pedicures’. Dit is een serie unieke en gepatenteerde voetverzorgingsproducten die u uitsluitend kunt verkrijgen via uw pedicure.
Het zijn producten die daadwerkelijk een oplossing kunnen bieden voor veel voorkomende problemen, zoals mycosenagels (kalknagels) en voetschimmel.
Daarnaast maak ik gebruik van de voetcrèmes van Gehwol.
Product Toepassing
Samenwerkende Pedicures
Mycosenagels 
Mycosenagels, in de volksmond ook wel kalknagels genoemd, is een schimmelinfectie die goed te bestrijden is met dit product. Het is een reukloze, kleurloze, gelachtige substantie, die gebruiksvriendelijk is. De pedicure dient de nagel elke 6 weken dun af te fraisen.
Samenwerkende Pedicures
Voetschimmel
Voetschimmel, ook wel zwemmerseczeem genoemd, is met dit product afdoende te behandelen. Door het handige doseertuitje is het middel gemakkelijk op de te behandelen plek(ken) aan te brengen.
Samenwerkende Pedicures
Anti-schimmelspray
Een succesvolle behandeling van schimmels is alleen blijvend als ook de sokken en schoenen worden behandeld. De spray komt in de kleinste hoekjes en voorkomt het ontstaan van een nieuwe schimmelinfectie.
Gehwol lipidro-crème Voor de verzorging van de droge gevoelige huid. Bevat o.a. urea en heeft als eigenschap het vocht in de huid goed vast te houden. Dagelijks gebruik beschermt tegen voetengeur, voetschimmel en werkt ontstekingsremmend.
Gehwol Mint Een frisse crème door toevoeging van pepermuntlotion en is een weldaad voor vermoeide en branderige voeten. Dagelijks gebruik beschermt tegen voetengeur.
Gehwol Rood Door toevoeging van etherische oliën en onder andere activerende kamfer, stimuleert deze crème de circulatie en zorgt voor een prettig gevoel van warmte. Goed te gebruiken bij wintertenen. Dagelijks gebruik beschermt tegen voetengeur, voetschimmel en jeuk tussen de tenen.
Gehwol Groen Transpiratie van de voeten wordt genormaliseerd en de vorming van transpiratiegeur wordt tegengegaan.
Gehwol Hydrolipidique Hydrolipidique is een lotion voor de droge huid. De ingredienten urea en glycerine binden vocht in de diepere huidlagen, het eelt wordt soepel en de overmatige eeltvorming vermindert.

 

 

AFSPRAKEN
06-83772017

ELMA NIJEBOER
Grand Canal 37
7609ZA Almelo

Elma Nijeboer (mail: info@nijevoet.nl)